BejelentésVálogatott PTC Oldalak
A legjobb PTC-k egyhelyen

MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.


Keresés a honlaponÜzenőfal


Név:

Üzenet:Üdvözöllek a honlapon!

Ezen az oldalon, olyan internetes pénzkeresési lehetőségeket szeretnék bemutatni,( PTC,) melyek valóban fizetnek és teljesen ingyenesek.
Fõként olyan cégekrõl van szó, amik azért fizetnek, hogy fizetett hirdetéseket nézz meg. Igen, az itt bemutatott online pénzkeresési lehetőségeknél nem kell többet tenned, mint napi pár percen keresztül reklámokat nézegetni.Nem kell semmit eladni, vagy bárkivel kapcsolatba lépni. Csupán hirdetéseket kell nézegetni.
Az egészhez csak egy számítógépre és internet kapcsolatra van szükséged, továbbá létre kell hoznod egy virtuális bankszámlát (E-Bank), ugyanis a legtöbb ilyen cég ezekre utalja a pénzt. Természetesen te a virtuális számládról át tudod utalni a pénzed a valódi bankszámládra.
Mindenkinek, akinek szüksége van némi extra pénzre, érdemes kipróbálni ezeket az online pénzkeresési lehetőségeket, mert semmi kockázat sincs bennük. Nem veszíthetsz semmit, mivel nem is fizetsz semmit. Maximum ha nem tetszik a dolog, egyszerűen törlöd a regisztrációdat az adott cégnél.

Az oldalon közzétett oldalak nekem már valoban fizettek (lásd: Kifizetések,)!
Ha valakinek bármilyen észrévétele van az oldallal illetve az itt közzétett oldalakról bármilyen véleménye van, kérem írjon az üzenőfalon vagy a vendégkönyvbe.
Érdemes máskor is visszanézni folyamatosan bővül a tartalom, Naponta Frissítve!

tomi
Szavazás

Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!